maanantai 15. helmikuuta 2010

Hockey-Night

13.2.
Team Havukat - IBK WESC ottelu siirretty.
Kouvostoliiton kukot valmistautuu 21.2. pelattavaan vierasotteluun Team Havukoita vastaan.
Team Havukat pelasi edellisellä kierroksella vain yhden pelin, ja voitti Slasherit murskavoitoin lukemin 11 - 4 kun taas Kukoilla oli hieman tiukempaa Slashereitä vastaan, mutta selvä voitto kuitenkin lukemin 6 - 9 sarjan avausottelussa.
Kukkojen toisessa ottelussa huippuvireessä ollutta URM Old Stars joukkuetta vastaan koettiin jo hieman ennustettua Kouvostoliiton Kukkojen Talvisota-taisteluhenkeä, kun ensimmäisen erän jälkeen 1 - 8 tappioasemassa joukkue vaihtoi karvaustaktiikkaa ja sai hieman kavennettua peliä toiseen erään, mutta URM oli tällä kertaa parempi lukemin 8 - 12.

Seuraavalle kierrokselle lähdettäessä 21.2. Kukot kohtaa Team Havukat jolloin Kukoilla on hyvä mahdollisuus avata takkia, läyhytellä ja jebailla kentällä ja hioa taktiikoitaan tulevia tiukkoja otteluita varten, sillä Team Havukathan ei ole onnistunut viemään voittoa kuin vaatimattoman yhden kerran joka on tietenkin heikkoa.

Kukot kohtaa ensimmäisessä varsinaisessa ottelussaan Kouvolan Harrastekiekon jos Team Havukoita ei lasketa.
Tämä on harrastekiekon ensimmäinen ottelu Kukkoja vastaan, joten kertoimet on tasan, sillä Kukoilla on tapana säikähtää uusia joukkueita ja näinollen hävitä ottelut, mutta tähän on paneuduttu lenkkeilyttämällä maalivahtia useasti viikossa raittiissa ilmassa, joukkueen johto vihjaa.
Slasher joukkueella on uutta Propentus joukkuetta vastaan mahdollisuus hieman korjailla kuvioita kunnes Slashers kohtaa kivenkovan KJK:n joka on voittanut jokaisen kolmesta ottelustaan murskalukemin. KJK nöyryytti edelliskierroksella mm. pirteää URM Old Starsia lukemin 8 - 15 sekä IBK WESCiä 10 - 2.

Propentus - Team Kapteeni ottelu on todennäköinen X, mutta eihän se ole, senhän nyt jo tietää, että vit**ksihan se menee jos sen ristiksi laittaa...

Slasher tulee todennäköisesti ottamaan takkiinsa kovavireiseltä KJK:lta ensi kierroksen toiseksiviimeisessä ottelussa ja KyAMKilla on hyvät mahdollisuudet niin ikään viedä pisteet Propentukselta kierroksen viimeisessä ottelussa ja näyttää todelliset kyntensä, jos niitä nyt sitten ollenkaan edes on kun kerran opiskelijoitakin ovat, eihän niillä ole rahaa edes ruokaan.

SC Veivaajat veivaa Seilorit ulapalle pahemman kerran, laitetaan varma 2.
Tai no varma ja varma, niin varma ku se nyt voi olla. Eli epävarma. Mut varma.

28.2. on myös luvassa mielenkiintoinen spekulointiveikkauskierros kun Kukot nöyryyttää Propentusta, jolla voi olla muutenkin synkkä kierros tiedossa, kohdatessaan OK-Ympäristön, Kukot ja Seilorit peräkkäin. KJK pysyessään vireessä hoitelee Seilorit mennentullen. Tasaväkinen mutta selvä (?) kierros tiedossa siis ja erittäin vauhdikasta katsottavaa ja pelisilmää kutkuttavaa jännitystä ja kiehtovaa peliä kun hikiset läskit huitoo...
Pysykää siis kanav...blogissa!